Photoshop-kurser, Illustrator-kurser, InDesign-kurser, Joomla-kursus, Wordpress-kursus, Video-kursue, Foto-kursus

karin dixen grafiskekurserKarin Dixen Skaarup

P.t. underviser jeg i Wordpress, Photoshop og Illustrator. Jeg har undervist her i mere end 20 år – og det har jeg en særlig glæde i. Det er dejligt at møde kursisterne første dag, hvor de måske kun ved meget lidt om emnet, men især er det fantastisk at opleve, hvor glade vores kursister er over alt det, de nu ved om emnet, når kurset er slut.

Som underviser forsøger jeg alt det, jeg kan, at gøre stemningen let og undervisningen vedkommende. Jeg forsøger at lave opgaver, der repræsenterer en vis grafisk værdi, men som ikke nødvendigvis er nemme. Jeg har store ambitioner på kursisternes vegne, men er også opmærksom på dem, der måske har svært ved det.

Det er ikke alle uger, jeg underviser. Jeg arbejder også som grafiker i vores reklamebureau-afdeling, hvor jeg laver hjemmesider og layout af tryksager til vores kunder. Det er jeg også rigtig glad for, og jeg synes, at jeg på den måde kan bringe nogle reelle problemstillinger med ind i undervisningen.

Jeg er uddannet inden for design og har også en lærereksamen bag mig.

 Kontakt mig på telefon 75 72 72 31 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Skriv din mailadresse her:VIl du ringes op?

facebook siden twitter Grafiskekurser.dk på Google plus

chili5 e1423728419598

Grafiske kurser med stærkt indhold, skarpe kompetencer og kreative kerner

BEMÆRK! Vi bruger cookies!

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer.

Jeg accepterer