Photoshop-kurser, Illustrator-kurser, InDesign-kurser, Joomla-kursus, Wordpress-kursus, Video-kursue, Foto-kursus

Fotokursus

VVS-Eksperten.dk

"VVS-Eksperten.dk" har bla. deltaget i kurset "Videoredigering" for at blive klædt på til at producere egne gør-det-selv-videoer og produkt videoguides. Kurset var utroligt lærerigt, og med meget stor engagement og faglighed fra underviserne.
Husets faciliteter og udstyrsniveau er ligeledes helt i top.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af Grafiskekurser.dk/KS Centeret."

Kenneth Nørgaard - VVS-Eksperten.dk
Kolding

 

---------
Du kan også læse anmeldelser af vores kurser på Trustpilot.dk 

Birthe Hansen

Med det antal gange jeg har været hos Jer, har I nok regnet ud, at I er mit foretrukne kursussted ;-)
Det engagement der er fra Jeres side til at lære fra Jer og stemningen generelt, finder jeg unikt. Der er altid plads til os kursister, uanset hvilket niveau vi er på og det er super.

Tak for nogle fantastiske kurser, jeg kommer gerne igen :-)

Vh Birthe Hansen
Karise

 

---------
Du kan også læse anmeldelser af vores kurser på Trustpilot.dk

Erik Stienenbos fortæller

erik stienenbosJeg har gennemført et 6 ugers kursus i grafisk design, samt et 4 uges webdesign kursus. Meget sjældent har jeg fået så meget ny og brugbar viden, på så kort tid. Rigtige gode underviser med godt og let tilgængeligt undervisnings materiale. Grafiskekurser.dk giver alle mulighed for at lære Photoshop, Illustrator, InDesign, Foto, Wordpress og online marketing, på et niveau der kan bruges.

 

Jeg har igennem disse kurser tilegnet mig så meget viden, at jeg selv har stået for designet af min egen hjemmesiden, samt tilhørende marketings materiale. www.sheltie4you.dk
Kan kun anbefale disse kurser og vil helt sikkert komme tilbage hos grafiskekurser.dk.!
Rigtig god stemning og fin afveksling mellem teori og praktiske opgaver.


Vh Erik Stienenbos
Kolding

sheltie4you

 

---------
Du kan også læse anmeldelser af vores kurser på Trustpilot.dk

Foredragsholder, Ole J Knudsen

Jeg har deltaget i et 6-ugers selvvalgt kursusforløb i sommeren 2014 i forbindelse med en opsigelsesperiode. Jeg satte det sammen af to uger med InDesign, og en uge med Photoshop, Illustrator, Joomla og Online Marketing. Alle kurserne var meget inspirerende på hver deres måde, og jeg nød at have god tid til at prøve tingene af. Sammensætningen af disse kurser var ideel for mig, og jeg føler mig godt rustet til en ny fremtid. Jeg har tidligere fulgt et to-ugers Illustratorkursus i 2011, jeg valgte at følge flere kurser hos Grafiske Kurser, fordi jeg var yderst tilfreds dels med underviserne/undervisningen og dels med kursusforholdene, og ikke mindst med den fantastisk gode og frie stemning kursister og undervisere imellem. Det har simpelthen været sjovt, ud over, at det også har været hårdt arbejde.

At kurserne så også er relativt billige var en glædelige overraskelse for min kontakt på Jobcenter Aarhus, som uden problemer bevilgede alle 6 uger. Jeg vi til enhver tid anbefale andre at følge kurser hos Jer.

 

Ole J Knudsen - Stjerneklar.dk
Odder

 

---------
Du kan også læse anmeldelser af vores kurser på Trustpilot.dk

Festvognen.dk ved Jørgen Thelin

joergen thelinDet har være super gode kurser (bl.a. online marketing) og yderst kompetente undervisere. Jeg er rigtig glad for at have været på kursus hos jer. Selv om jeg i mit lille event firma lejer pølsevogne ud, er det også vigtigt for mig at vide hvordan jeg kan profilere min virksomhed bl.a. på Google. På kurset Online Marketing fik jeg en masse gode værktøjer til dette.
 

 

Jeg håber at jeg igen får tid og dermed mulighed for at komme tilbage.

 

Vh Jørgen Thelin - Festvognen.dk
Ølstykke

 

---------
Du kan også læse anmeldelser af vores kurser på Trustpilot.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Skriv din mailadresse her:VIl du ringes op?

Vores foto kursister kommer b.la. fra Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia, Middelfart, Århus, Silkeborg, Fyn, Odense, Sjælland og Kbh.

Kontakt grafiskekurser.dk

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.: 75 72 72 31

FAQ

facebook siden twitter Grafiskekurser.dk på Google plus