fbpx

Photoshop-kurser, Illustrator-kurser, InDesign-kurser, Joomla-kursus, Wordpress-kursus, Video-kursue, Foto-kursus

Fotokursus i vejle

Komplet fotokursus – Alt det du skal bruge til bedre billeder i virksomheden

Basis, udvidet, ekspert - samlet - med rabat (3+2+3 dage)

Tag dette komplette fotokursus og bliv en bedre fotograf. Vores foto kurser er for dig, der ønsker at få et mere professionelt og ensartet udtryk i dine billeder. Fotografier fylder efterhånden meget på vores arbejde og i vores liv. Forventningerne til et godt billede er høje. Billeder skal være skarpe, have flotte farver og en stil der bliver lagt mærke til.

På vores komplet fotokursus begynder vi helt fra bunden med basis-viden og kameraindstillinger. Du lærer hurtigt de ret enkle metoder og teknikker du kan bruge så dine billeder får det særlige udtryk, der gør at billederne får sin egen stil og bliver mere interessante for andre at se på.

På kurset vil du få viden og erfaring, der bringer dine billeder op på et mere professionelt og ensartet niveau. For begyndere og øvede.

På vores Foto Komplet Fotokursus - bedre billeder lærer du:

• Basis - Optageteknik, komposition, featurefoto - 3 dage
• Udvidet - Portrætfoto og Reklamefoto - lyssætning  - 2 dag
• Ekspert - Avanceret foto og Lightroom - 3 dage

(OBS! Dette kursus er Foto Basis- , Udvidet- og Ekspert - kurserne samlet i eet kursus.)

Bemærk: På fotokurserne bruger vi mest mulig tid med kameraet i hånden. Dele af undervisningen vil foregår udendørs, så medbring tøj der passer til vejret.

rabat35Læs om vores rabatordning

 

Komplet Fotokursus 8 dage

Kursuspris: 11.900 kr excl. moms (Tilbudspris der ikke kan kombineres med andre rabatter)
Ønskes overnatning? 14.650 kr. (Kursuspris inkl. 5 overnatn.) 
Læs mere
Kurset er incl.
  • Fuld forplejning
  • Omfattende kursusmateriale på print

Varighed:

8 dage, som splittes i 3 + 2 + 3 dage.
(Basis og udvidet kan tages samlet i samme uge)
Ring 75727231 for at høre nærmere
Underviser: Claus Birch

 

 *tirsdag

Kursuskalender for 2020

Kursus 1. periode - Basis  2. periode - Udvidet 3. periode - Ekspert
Foto Komplet 23.03 - 25.03.201 plads 26.03. - 27.03.20  15.04. - 17.04.20
Foto Komplet *13.05. - 15.05.20 18.05. - 19.05.20  12.08. - 14.08.20
 Foto Komplet 15.06 - 17.06.20  18.06 - 19.06.20   12.08. - 14.08.20
 Foto Komplet 07.09 - 09.09.20 10.09. - 11.09.20  (Dato i 2021 kommer)
 Foto Komplet 26.10. - 28.10.20 29.10. - 30.11.20  (Dato i 2021 kommer)
 Foto Komplet 07.12. - 09.12.20 10.12. - 11.12.20  (Dato i 2021 kommer)

Bemærk: 
Kurset splittes i 3 + 2 + 3 dage. Du kan også tage de første 5 dage samlet i samme uge. Se og vælg dato for de tre dage med Ekspert - når du tilmelder dig på formularen.

*onsdag

Generel information
Alle kurser afholdes på: KS Centret, Vestre Engvej 10, 1. sal, 7100 Vejle.
Tlf. 7572 7231
Undervisningstid:

08.30 til 15.00 fra mandag til torsdag og fredag til kl. 14.

 Fotokursus produktfoto kurser i Vejle

På fotokurset lærer du bl.a. at lave gode produktbilleder til din webshop og hjemmeside.

Vi anbefaler vores fotokurser til:

Dig der gerne vil blive bedre til at fotografere og fremstille mere professionelle billeder. Du har måske ansvaret for markedsføring eller kommunikation i en virksomhed. Du er enten nybegynder, selvlært eller bare glad for at fotografere.

Dine forudsætninger:

Kurset kræver ingen forudsætninger, udover interessen og et almindeligt basis-kendskab til brug af computer og programmer.

Se, hvad tidligere kursister har lavet af billeder her på vores Flickr-profil

Support efter kurset

Efter kurset kan du altid få support og dele erfaringer, via vores facebookgruppe - mail eller telefon.

 

Tag på fotokursus i 5 dage

På fotokurset lærer du bl.a. portrætfotografering med naturligt lys.

Underviseren på foto kurser:

Claus Birch, har en Master i Visuel Kommunikation fra Designskolen i Kolding, Han har en bred erfaring fra erhvervslivet, bl.a. som indehaver af Birch  Reklame- og webbureau. Claus har arbejdet professionelt med fotografering og billedbrug siden 1998

Er du i tvivl om kurset er noget for dig - eller har du særlige ønsker? Ring til Claus på 75 72 72 31

Hvilket udstyr bruger vi på fotokurset?¨

Når vi arbejder mere professionelt med billeder, har vi brug for et spejlrefleks eller et systemkamera. På den type kameraer kan man indstille kameraet manuelt og man kan skifte objektiver, hvilket er nødvendigt for at få de gode resultater. Du er meget velkommen til at medbringe dit eget kamera og andet udstyr på kurset. På den måde kan du få erfaringen med i dit eget udstyr. Alternativt kan du låne udstyr hos os. Vi har Canon eos kameraer og forskelligt lys-udstyr.

Foretrækker du at bruge din smatphone er det også en mulighed. (Skriv "smartphone" i kommentarfeltet på tilmeldingen)

På kurset vil der være en gennemgang med råd og vejledning til køb af udstyr som kamera, lys, stativ m.m. 

Spejlrefleks-kameraerne kan også optage video i fremragende kvalitet. Du kan lære at optage, redigere og publicere videoer på vores kursus i videoredigering.

Fotokursus med fuji systemkamera eller spejlrefleks

Hvilket program bruger vi på fotokurset?

Vi bruger Adobe Camera RAW til at justere billederne med. Camera RAW er en del af programmerne Photoshop CC, Photoshop Elements og Adobe Lightroom. Det du lærer vil du altså kunne bruge i alle tre programmer.

Photoshop Elements er et billigt alternativ (ca. 700,- kr incl moms) med samme tekniske kvaliteter som den professionelle Photoshop CC. Programmerne Photoshop CC og Adobe Lightroom er programmer der ikke kan købes, de skal lejes hos Adobe.

De enkelte kameraproducenter har også deres egne programmer, hvor du kan konvertere fra RAW til Jpeg. De er knapt så smarte som top-programmerne, men de kan sagtens klare opgaven effektivt. Der er også en række programer på markedet som ikke koster så meget.

 Grafiskekurser Fotokursus komplet 8 dage

Pakken af foto kurser består af (Vist på figuren herover)

• Basis - Optageteknik, komposition, featurefoto - 3 dage
Læs om vores Basisfoto kursus her
• Udvidet - Portrætfoto og lyssætning - 2 dage
Læs om vores Portræt- og reklame-foto kursus her
• Ekspert - Avanceret foto og Lightroom - 3 dage
Læs om vores Foto og Lightroom kursus her

 

En "dagbog" fra en uge på foto kursus (Basis og Udvidet)

Mandag begynder vi med at få det store overblik over fotografering og teknikken. Dagen består af teori fulgt af øvelser. Formiddag snakker vi om kameratyper, sensorstørrelse og hviklen betydning det har for dine billeder. Efter endnu et oplæg tager vi en tur ud og laver de første par hundrede billeder. Når vi kommer retur arbejder vi med sotering og udvælgelse og vi ender med at præsentere billederne for hinanden.

Mandag eftermiddag taler vi om manuel eksponering og hvordan vi bruger teknkken til fx at bestemme dybdeskarpheden i et billede. Dybdeskarpheden bruger vi fx til at opnå en sløret baggrund i et portræt. Lukkertidens betydning kommer vi også igennem og vi går en tur mere og laver øvelser. Igen vælger vi ud og præsenterer de færdige billeder for hinanden.

Tirsdag formiddag har vi et indlæg om komposition og aktiv brug af farver i billederne. Vi går en god times tid ude i byen, hvor vi bruger vores nye viden til at tage mange billeder - 4-500 stykker er helt normalt. Hjemme på "kontoret" udvælger vi de bedste 10 billeder og præsenterer den for hinanden.

Herefter tager vi fat på RAW fotografering og snakker om fordele og ulemper ved filformatet. Vi arbejder også med at efterbehandle billederne så de kommer til at fremstå mere professionelt.

Onsdag arbejder vi med såkaldt "featurefoto" og vi er ude at tage billeder af mennesker, trafik og miljø i gaderne i Vejle det meste af dagen. Igen udvælger vi de bedste og efterbehandler så vi kan vise dem for hinanden.

Torsdag handler det om protrætfoto og lyssætning hele dagen. Efter et grundigt oplæg om at sætte lys og om at i at instruere modellerne foran kameraet, går vi igang med at tage billeder af hinanden. Vi skiftes til at være fotograf og til at være model. Der bliver mange billeder at vælge imellem og man kan være rimeligt sikker på at der altid er grin og godt humør på denne dag.

Fredag står i reklamefotografiets tegn. Det er et konkret foto kursus, hvor du lærer at sætte lys og du lærer at fange en stemning, der understøtter budskabet i dine varer. Vi arbejder både med kunstlys i fotostudie og med dagslys i andre miljøer.

Efter fotokurset har du opnået en viden så du ikke længere behøver at være heldig for at få de gode billeder. Du har lært skabe de fotografier du har brug for, når du har brug for dem.

 

Garanti

Dette kursus aflyses aldrig!

VIl du ringes op?

facebook siden