Photoshop-kurser, Illustrator-kurser, InDesign-kurser, Joomla-kursus, Wordpress-kursus, Video-kursue, Foto-kursus

Information

Grafiskekurser.dk ejes og drives 100% af:

KS Centret ApS, Vestre Engvej 10, 1.- 7100 Vejle
Tlf.: 75 72 72 31 www: www.ksc.dk mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 25124278

Undervisningstid: Mandag til torsdag 8.30 til 15.00 fredag til kl. 14.00

Kontor- og telefontid:
Mandag til torsdag 8.00 til 16:00
Fredag 8.00 til 14:30

Mangler du generel information til dit kursus? Kig på værd at vide

Persondataforordningen – se pdf her

Personalet

Få lidt mere af vide om vores undervisere ved at klikke på deres navn og se, hvad de til dagligt laver her hos os.

Har du et spørgsmål, kan du vælge at sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., ringe til os eller taste dit navn og nummer i den lille formular til højre, så ringer vi dig op.

 

Claus Birch - underviser

Claus Birch underviser grafiskekurser vejleClaus Birch

Jeg har undervist stort set hele mit voksne liv, og det har jeg fordi jeg kan li´det. Jeg synes det er en interessant proces at formidle et budskab på en måde, så det bliver opfattet bedst muligt af modtageren.

Jeg arbejder med en energisk og praktisk tilgang til stoffet. Det du lærer, skal du kunne bruge med det samme, og jeg sætter gerne opgaverne i forhold til det praktiske arbejde ude i en virksomhed. Det synes jeg giver bedst mening.

Jeg er ekspert indenfor:
• Online marketing og kommunikation
• Videoproduktion - YouTube
• Fotografering
• Photoshop

Min Baggrund:
Jeg har en Master i visuel kommunikation fra Designskolen i Kolding. Jeg har bl.a arbejdet for LEGO, Scan Ad reklamebureau, og i en årrække har jeg været selvstændig som indehaver af Birch reklame- og webbureau.

Kontakt mig på telefon 75 72 72 31 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Laila Kjær Hermann - underviser

LAILALaila Kjær Hermann

Jeg underviser i InDesign og Acrobat PDF. Når jeg har undervisning synes jeg det er fantastisk at jeg får lov til, at dele ud af min erfaring.

Jeg har prøvet meget forskelligt og jeg kan mærke at kursisterne virkeligt kan bruge det jeg siger til noget. Der er skønt at gøre gavn på den måde, og derfor kan jeg rigtigt godt lide at undervise.

Jeg er ekspert indenfor:
• Grafisk produktion
• Webdesign
• InDesign
• Acrobat PDF

Min Baggrund:
Jeg er oprindeligt uddannet produktudvikler i tekstilbranchen. Jeg har i en årrække arbejdet med grafisk design og layout på reklamebureau. Når jeg ikke underviser, arbejder jeg i vores bureauafdeling; grafiskprofil. Her arbejder jeg med alt fra annoncer og brochurer, til installation og opbygning af hjemmesidesystemer.

Kontakt mig på telefon 75 72 72 31 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Karin Dixen Skaarup - underviser

karin dixen grafiskekurserKarin Dixen Skaarup

P.t. underviser jeg i Wordpress, Photoshop og Illustrator. Jeg har undervist her i mere end 20 år – og det har jeg en særlig glæde i. Det er dejligt at møde kursisterne første dag, hvor de måske kun ved meget lidt om emnet, men især er det fantastisk at opleve, hvor glade vores kursister er over alt det, de nu ved om emnet, når kurset er slut.

Som underviser forsøger jeg alt det, jeg kan, at gøre stemningen let og undervisningen vedkommende. Jeg forsøger at lave opgaver, der repræsenterer en vis grafisk værdi, men som ikke nødvendigvis er nemme. Jeg har store ambitioner på kursisternes vegne, men er også opmærksom på dem, der måske har svært ved det.

Det er ikke alle uger, jeg underviser. Jeg arbejder også som grafiker i vores reklamebureau-afdeling, hvor jeg laver hjemmesider og layout af tryksager til vores kunder. Det er jeg også rigtig glad for, og jeg synes, at jeg på den måde kan bringe nogle reelle problemstillinger med ind i undervisningen.

Jeg er uddannet inden for design og har også en lærereksamen bag mig.

 Kontakt mig på telefon 75 72 72 31 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hanne Rønnow - administration

hanne-roennow-grafiskekurserHanne Rønnow

Hanne står for den daglige drift og svarer venligt på alle spørgsmål vedr. kurser, priser, rabat muligheder og lignende.

Kontakt Hanne hvis:

- du har spørgsmål om KS Centret og Grafiskekurser.dk
- du har spørgsmål til kurser, priser mm.
- du har spørgsmål vedr. en faktura el.l.

På telefon 75 72 72 31 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

VIl du ringes op?

facebook siden twitter Grafiskekurser.dk på Google plus

BEMÆRK! Vi bruger cookies!

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer.

Jeg accepterer