Photoshop-kurser, Illustrator-kurser, InDesign-kurser, Joomla-kursus, Wordpress-kursus, Video-kursue, Foto-kursus

Ved deltagelse i konkurrencer hos Grafiskekurser.dk på Facebook gælder følgende:

December 2017:

Har du vundet kan du ikke vinde igen i denne Jul. Vi trækker lod blandt alle deltagere, der ikke har vundet tidligere. Lodtrækningen sker de 4 søndage før kl. 12:00.

Har du vundet kan du frit vælge blandt vores 1, 2, 3 og 5 dages kurser. Bliver kurset aflyst bliver du tilbudt at deltage næste gang det kører. Præmier kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien er personlig og den kan ikke overdrages til anden person. Præmien kan ikke bruges til betaling af kurser der er bestilt i forvejen. Præmien skal være indløst inden 1. august af 2018

På Facebook bliver vinderne kontaktet via et svar på deres kommentar og derefter aftales detaljer via email. Navnene på vinderne af en given konkurrence vil blive offentliggjort her på siden, når denne konkurrence er slut, og vi har kontakt med vinderne. Vinderne vil fremgå af denne side i et halvt år efter konkurrencen er slut.

På Facebook og på mail gælder, at vinderen har 1 uge til at svare i en privat besked eller på mail, med info om navn, adresse og telefonnummer. Hvis fristen overskrides trækkes en ny vinder, som også offentliggøres.

Grafiskekurser.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Skriv din mailadresse her:VIl du ringes op?

facebook siden twitter Grafiskekurser.dk på Google plus