Photoshop-kurser, Illustrator-kurser, InDesign-kurser, Joomla-kursus, Wordpress-kursus, Video-kursue, Foto-kursus

Videokursus

Undervisningen hos os foregår som en vekslen mellem tavleundervisning og opgaveløsning ved computeren. Underviseren er altid til stede. Ved større hold er der altid to undervisere. Materialet, du får udleveret, har vi selv udviklet til netop dit forløb, og du må beholde det efter endt kursus.

Vi er det fortrukne kursussted for rigtigt mange mennesker. Vi har til huse i Vejle ved siden af Vejle banegård. Vores undervisning har givet ny stærk viden til kursister i mere end 25 år, så vores erfaringer og kompetencer er i orden. Ved siden af vores undervisning har vi et design bureau, hvor vi udvikler og producerer stærke løsninger til både trykte og digitale medier.

 

Grafiskekurser.dk er et meget velbesøgt kursuscenter. Vi har kursister fra hele landet, både fra store og små virksomheder samt iværksættere. Rigtig mange ledige har fået et kompetenceløft og en stærk opdatering i de fag, vi underviser i. Det har givet den ledige en god medvind til at komme videre på arbejdsmarkedet.

Hos os bliver der kæmpet for, at du som kursist får den bedste og mest opdaterede viden med herfra. Hver dag!

 

Gennem årene har vi haft mange forskelligartede kursister i huset. Alle med et ønske om at lære efterspurgte kvalifikationer. Mange er gået meget målrettet efter specielle færdigheder, mens andre blot har ønsket et indblik i den grafiske verden eller et kik ind i webdesignerens værksted. Mange af vore kursister har vi fulgt efter endt kursus og har med stor glæde fulgt med i, hvordan de senere har udviklet sig med de ting, de lærte på kurserne – korte eller længerevarende.

Kursisternes baggrunde har været meget forskellige. Men alle med et ønske om at blive opgraderet til nye programmer. Vores åbne undervisningslokaler og den tilhørende synergieffekt giver gensidig inspiration på tværs af hold, emner eller baggrund. Mange venner og fremtidige samarbejdspartnere er fundet under kurser her. Velkommen på kursus i grafisk software.

Her ses listen over nogle af de meget populære kurser hos os:

Fotokurset på 5 dage - se nogen af billederne fra kurset

Wordpress - CMS og blog på 5 dage

Photoshop kursus i 10 dage - blive stærk i billedredigering

Grafisk design kursus i 6 uger - kan bruges til selvvalgt uddannelse

Joomla kursus i 5 dage - helt gratis CMS system til din hjemmeside

Det er ikke det eneste vi tilbyder, der er mange andre kurser, tag et kig rundt på hjemmesiden. Ønsker du at blive opdateret med information når vi laver nye kurser eller andre tiltag, så tilmeld gerne vores nyhedsbrev.

Grafiskekurser.dk ejes og drives 100% af:

 

KS Centret ApS, Borgvold 12, 1 - 7100 Vejle
Tlf.: 75 72 72 31 www: www.ksc.dk mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 25124278

Undervisningstid: Mandag til torsdag 8.30 til 15.00 fredag til kl. 14.00

Kontor- og telefontid:
Mandag til torsdag 8.00 til 15.45
Fredag 8.00 til 15.00

Mangler du generel information til dit kursus? Kig på værd at vide

facebook siden  blog-logo twitter  

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Skriv din mailadresse her:VIl du ringes op?

facebook siden twitter Grafiskekurser.dk på Google plus