Photoshop-kurser, Illustrator-kurser, InDesign-kurser, Joomla-kursus, Wordpress-kursus, Video-kursue, Foto-kursus

Videokursus

Jo. Der. Er. Har du for eksempel brugertestet din hjemmeside / webshop? Har du splittestet, hvad der virker godt og mindre godt? Har du lært at lave ordentlige nyhedsbreve? Har du lært at lave en landingsside, som trækker folk, der søger i Google ind på din hjemmeside? Er du oprettet på Google +? Har du en Google Places profil? Kan du SÅ komme i gang - enten med at få det gjort eller med at få dig tilmeldt vores kursus i online marketing! Du kan tilmelde dig her

Alt det der søgeoptimering, e-mail markedsføring og online marketing er det ikke bare nogle opreklamerede ord, der skal lyde smarte? Jeg kan jo alligevel ikke gøre så meget ved, hvor Google synes, min side skal ligge placeret, når nogen søger efter noget!?!

Det passer faktisk ikke! Slet ikke! Du kan faktisk gøre RIGTIG meget - og vi kan lære dig at gøre det! ..også selvom du ikke kender så meget til det. Endnu!

Så er kurset NETOP også for dig! Uanset om du selv laver og designer din hjemmeside / webshop eller har et firma til det, så vil vores kursus i online markedsføring så absolut styrke din indsigt i, hvad der rent online markedsførings-mæssigt er muligt, hvor det kan bruges, hvordan det kan bruges, hvor lang tid det tager, og hvad du kan forvente af det!

Ja, ja.. Det er meget godt med alt det der online-det-ene og online-det-andet. Men virker det, når det kommer til stykket?

JA! Det er f.eks. påvist, at markedsføring via E-mails har et ROI (Return Of Investment / giver pengene igen) på 40. Med andre ord så kan e-mail marketing i form af nyhedsbreve altså give dine penge (i form af tid og udgifter) igen op til 40 gange. Til sammenligning har markedsføring via aviser og andre trykte medier kun et ROI på 7... Selv på kasino giver rouletten kun pengene igen 36 gange (0; ...og med online marketing skal du ikke engang være heldig!

For at få maksimalt udbytte af kurset online marketing, er det klart en fordel, hvis du har en hjemmeside og kan redigere i den. Har du ikke en hjemmeside kan du stadig deltage, men flere af opgaverne under kurset går ud på at implementere og afprøve de viste ting.

Alternativt kan du "låne" en hjemmeside af os under kurset, som du kan afprøve de viste teknikker på.

Efter kurset Online Marketing har du fået indsigt i / arbejdet med:

• Grundlæggende søgemaskineoptimering.

• Tekster til din hjemmeside, dit nyhedsbrev og dine sociale medier.

• Test og analyse af din hjemmeside, så du ved hvor den kan tunes og dermed sælge mere.

• Din egen værktøjskasse til at arbejde videre med online markedsføring.

• Registrering og publicering på flere digitale medier.

• 30 online og fortrinsvis gratis hjælpeværktøjer

 

HELT SIKKERT! Vi starter fra bunden og bygger på. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære om markedsføring på nettet, hvad du kan gøre og hvordan du gør det. (og det er der gode chancer for, siden du stadig sidder og læser!?!)

Jeg har altså ikke en hjemmeside endnu, men jeg kunne temmelig godt tænke mig at få een - er kurset så noget for mig?

JA! Det er en RIGTIG god ide at kende de grundlæggende spilleregler inden for online marketing, INDEN du laver din hjemmeside / webshop. Dermed undgår du at skyde dig selv i foden ved at lave fejl i design og opsætning, der kan være direkte forhindringer i forhold til at blive fundet i Google og søgemaskinerne.

Læs mere om vores webdesign-kurser i Dreamweaver og Joomla!

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Skriv din mailadresse her:VIl du ringes op?

facebook siden twitter Grafiskekurser.dk på Google plus