fbpx

Photoshop-kurser, Illustrator-kurser, InDesign-kurser, Joomla-kursus, Wordpress-kursus, Video-kursue, Foto-kursus

Professionelt wordpress kursusWordpress kursus

Wordpress-kursus for virksomheder

Kurset er fordelt over 2 omgange – 3 dage + 2 dage
– men de 5 dage kan også tages i sammenhæng.


Wordpress er markedets mest populære open source CMS! (Program til at skabe hjemmesider i) Det er der en grund til: Wordpress er enkelt at bruge, der er mange muligheder for udvidelser (over 30.000 gratis plugins), og det er relativt simpelt at tilpasse hjemmesiden til ens eget behov.

Lad os være ærlige, man kan ikke lære at bruge Wordpress effektivt på een dag. Derfor er vores Wordpress Kursus på 5 dage. På kurset bliver du kickstartet i forhold til hele processen; installation, tilpasning og vedligeholdelse.

Du lærer, hvordan du installerer Wordpress på egen server – opsætter en blog og en decideret hjemmeside, hvordan du skifter udseende på hjemmesiden, og hvordan du kan udvide funktionaliteten. Kurset er for dig, der har ingen eller kun ringe kenskab til Wordpress. Vi kommer også omkring mere avancerede funktioner.

rabat35Læs om vores rabatordning

På Wordpress kurset lærer du:

 • Installation på server
 • Grundlæggende begreber
 • Blogs
 • Opbygning af hjemmesider
 • Layout (temaer) og tilpasning af disse
 • Udvidelser - forslag til uundværlige widgets og plugins
 • Back up
 • Sikkerhed – beskyttelse af hjemmesiden

Wordpress kursus

Kursuspris: 7.600 kr excl. moms
Ønskes overnatning? 9.800 kr. (Kursuspris inkl. 4 overnatn.) 
Læs mere
Kurset er incl.
 • Fuld forplejning
 • Omfattende kursusmateriale på print
 • Gratis programsupport
 • Gratis fotos fra Colorbox

Varighed:

3I25 dage, som splittes i 3 + 2 dage.
(Du kan også tage det samlet i samme uge)
Ring 75727231 for at høre nærmere

Underviser: -

 

Kursuskalender for 2020

Kursus 1. periode – 3 dage     2. periode – 2 dage
Wordpress 20.01.20 - 22.01.20   23.01.20 - 24.01.20
Wordpress 09.03.20 - 11.03.201 plads   12.03.20 - 13.03.20
Wordpress *28.04.20 - 30.05.20   01.05.20 - 04.05.20
Wordpress 15.06.20   17.06.20   18.06.20   19.06.20
Wordpress 24.08.20 - 26.08.20   27.08.20 - 28.08.20
Wordpress 05.10.20 - 07.10.20   08.10.20 - 09.10.20
Wordpress 23.11.20 - 25.11.20   26.11.20 - 27.11.20

Bemærk: 
Kurset splittes i 3 + 2 dage. Du kan også tage alle 5 dage samlet i samme uge. Vælg dato når du tilmelder dig.

*1 Tirsdag

Generel information
Alle kurser afholdes på: KS Centret, Vestre Engvej 10, 1. sal, 7100 Vejle.
Tlf. 7572 7231
Undervisningstid:

08.30 til 15.00 fra mandag til torsdag og fredag til kl. 14.

 

 

Installation på server

Du lærer at lave download og installere Wordpress-filerne, der udgør din nye hjemmeside eller blog. Selve filerne henter vi fra f.eks. wp-danmark.dk. Vi anvender et gratis filinstallations-program til selve overførslen, der hedder Filezilla. 

Grundlæggende begreber

Du lærer alle de grundlæggende begreber som temaer, plugins, widgets, menuer, sider og indlæg og hvad de er til og hvordan de anvendes. Blogs Wordpress er oprindeligt et system tiltænkt til nemt at kunne oprette og redigere blogs.Det kunne være en blog om madlavning eller foto, eller en virksomheds blog om deres ydelser og produkter. På kurset kommer du til at lave en flot designet blog helt fra bunden.

 

Opbygning af hjemmesider i Wordpress

Opbygning af Wordpress hjemmesider

Der findes mange flere hjemmesider lavet i Wordpress end i noget andet CMS i verden. Den rimelig nemme opsætning, det enorme udvalg af temaer/skabeloner (både gratis og betalte) samt de enormt mange plugins (små tilføjelsesprogrammer) gør WP til de flestes foretrukne CMS system. På kurset kommer du til at lave 2 flotte og funktionelle hjemmesider helt fra bunden.

Layout (temaer) og tilpasning af disse

Hele konceptet omkring Wordpress er netop den frihed, det giver, når du kan skifte dit tema (skabelon). Det kan du gøre uden, at du skal genskabe dit indhold og dine billeder. Du fremtidssikrer altså din hjemmeside, for du kan altid få et nyt design uden at skulle starte forfra på en helt ny hjemmeside. På kurset lærer du, hvordan du skifter tema, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du tilpasser det tema, du gerne vil bruge. Redigering af billeder kan foregå i Photoshop eller et andet billedredigeringsprogram. Vores Photoshop Kursus klæder dig rigtig godt på til den opgave. 

Udvidelser - forslag til uundværlige widgets og plugins

Widgets og plugins kan få dit website til at gøre næsten alt. Vil du have et nyhedsfeed, en kontaktform, et billedgalleri eller noget helt fjerde, kan du lave det med widgets og plugins. Det er f.eks. også et plugin, du installerer, hvis du vil udvide dit website til at være en webshop. Søgemaskineoptimering - eller SEO - er også meget vigtigt for din hjemmesides synlighed i Google og andre søgemaskiner. Denne optimering kan du også få hjælp til via et plugin til SEO. Og vil du være rigtig god til Google, SEO, Adwords og Facebook annoncering, kan vi anbefale vores kursus i Online Marketing.

Back-up

I disse tider hvor man hører så meget om hjemmesider, der bliver hacket, er det utrolig vigtigt at få lavet back-up af sin Wordpress hjemmeside. Det er også nødvendigt, hvis du f.eks. laver siden på et andet domæne og ønsker at flytte den over på det rigtige domæne, når sitet er designet færdigt. På kurset lærer du, hvordan du laver en back-up.

Beskyttelse af Wordpress hjemmesidenSikkerhed – beskyttelse af hjemmesiden

Der er også nogle sikkerhedsmæssige faktorer, du skal kende til for at beskytte dit site optimalt mod f.eks. kommentarspam og hackere. På kurset lærer du, hvordan du beskytter din hjemmeside bedst muligt.

Hvad er en CMS hjemmeside egentlig?

CMS står for Content Management System som lidt frit oversat betyder "indholdsstyringssystem". Du kan altså selv styre og redigere tekst, billeder, nyhedsbreve, menuer, nyheder, video og SEO på den færdige hjemmeside - helt uafhængigt af designet og uden på nogen måde at være webdesigner eller programmør.

Du kan f.eks. tage vores Wordpress kursus eller Joomla kursus (Afholdes på forespørgsel) og lave din virksomheds hjemmeside med design og grafik. Når hjemmesiden så er færdiglavet, kan du selv eller andre fra virksomheden tilføje sider samt rette og redigere tekst og billeder utrolig nemt - og helt uden at have "webdesigner færdigheder".

Lær at lave hjemmesider - lær wordpress

Når først du har lært Wordpress, bliver mulighederne næsten uendelige. De utallige plugins, widgets og andre tilføjelses-programmer der findes til dette fatastiske CMS system (Content Management System - websystem hvor du selv kan rette tekst og billeder), betyder, at du kan udvikle og udbygge dit site til at opfylde de krav, du har til det.

Wordpress hjemmesider

Konceptet med Wordpress hjemmesiderne er, at det som udgangspunkt er helt gratis at få sin egen blog eller hjemmeside. Man installerer WP på sit webhotel, og kan så finde et theme (en skabelon), der passer bedst muligt til det layout,  man har i tankerne. De fleste skabeloner kan justeres i farve og udseende, og du kan selvfølgelig uploade dine egne baggrundsbilleder og billeder i det hele taget.

Ønsker du yderligere ændringer til designet, kan det laves i koden - enten af dig selv eller af en programmør. Og det koster typisk ikke så meget, fordi Wordpress er så almindeligt, og der derfor er mange, der tilbyder det.

 

Sådan laver du en Wordpress Woocommerce webshop

 

Wordpress webshop

Udover at du kan lave nogle fantastisk flotte hjemmesider i Wordpress, så kan du også udvide det til en webshop. Rigtig mange store og populære webshops er lavet i WP og f.eks. Woocommerce.

Du installerer bare WP på dit webhotel - ligesom hvis du bare skal have en blog eller en almindelig hjemmeside. Derefter installerer du et webshop plugin, som så bliver din virtuelle forretning. Et rigtig populært webshop plugin til Wordpress er som nævnt Woocommerce.

Hjemmeside programmering

I princippet kan du lave Wordpress hjemmesider helt uden programmering. De mange plugins og widgets man kan få til WP, gør det muligt, at få sitet eller bloggen til at se ud og kunne stort set alt. Dog kan man komme ud for, at man ønsker nogle meget specifikke ændringer, og at de skal programmeres. Og så er det igen en fordel, at Wordpress er så udbredt, for det er meget nemt at finde f.eks. en PHP-programmør, som kan lave disse ændringer.

Professionel hjemmeside

Wordpress startede ud som et CMS (Content Management System) som var begrænset til web blogs. Men der er sket rigtig meget siden, og i dag kan du lave en top professionel hjemmeside i WP. Her er et par sites, viser en liste over flotte sites, der er lavet i netop Wordpress. De respektive sites har der typisk været en webdesigner indover til at lave nogle ændringer til det originale layout fra Wordpress-skabelonen, men det er altså stadig WP:

 

Dine forudsætninger:         
Du har erfaring med at bevæge dig rundt i browsere og i at bruge internettet. Måske har du lidt kendskab til Wordpress, men det er ingen forudsætning.

Vi anbefaler kurset til:     
Dig der skal igang med at lave en hjemmeside.                   

Andre beslægtede kurser:     
Har du brug for at tilrette din hjemmeside yderligere og bruge CSS og HTML ville  kurset HTML og CSS  være noget for dig.

Underviseren på kurset: -

Garanti

Dette kursus aflyses aldrig!

VIl du ringes op?

facebook siden